back to top

Akt online – najbolji zaveznik za Viber marketing

U modernim vremenima u kojima živimo veliku ulogu u poslovanju mnogobrojnih kompanija, ali i pojedinaca igraju društvene mreže i ostali mnogobrojni kanali komunikacije.

Najbolji način da prenesete svoju viziju potencijalnim kupcima i klijentima jeste da direktan kontakt sa njima ostvarite putem internet aplikacija.

Kako bi na savršen način sastavili poruku i tako se obratili zaineteresovanim pojedincima savetuje se angažovanje dugogodišnjih stručnjaka, a jedan od najboljih stručnjaka jeste kompanija Akt online.

Tako zaineresovanim pojedincima na jednom mestu možete ostaviti gomilu informacija, sa linkom vašeg zvaničnog sajta na internetu ili profila na društvenim mrežama.

Ako se pitate koju aplikaciju bi trebalo koristiti kako biste ostavili najjači trag na pojedince morate obratiti pažnju na one koje imaju najveći marketinški uticaj u današnjici. Takođe i na one koje su omiljene pojedincima i koje svakodnevno koriste u svom komuniciranju. 

akt online
Akt online - najbolji zaveznik za Viber marketing

Prednosti korišćenja Vibera u sferi oglašavanja

Viber je besplatna aplikacija koju koriste i mlađe i starije generacije kako bi uspostavile kontakt sa raznim ljudima širom regiona i sveta. Mogućnost deljenja poruka, slika, videa i grugih digitalnih sadržava izdvaja Viber kao jednu od omiljenih aplikacija koja se nalazi na pametnim telefonima više od milijardi ljudi širom sveta.

Aplikacija je veoma jednostavna za korišćenje, što je samo još jedna u nizu prednosti. Sve navedene karakteristike svrstavaju Viber u jednu od najkorišćenijih aplikacija za promovisanje proizvoda.

Viber oglašavanje tako predstavlja novi vid promocije proizvoda i usluga, pa bi bilo od velikog značaja da se za bilo koje korake koji se tiču marketinga u ovoj aplikaciji pojedinci obrate stručnjacima.

Kompaniji Akt online se najčešće obraćaju pojedinci koje svoju poslovnu komunikaciju žele da prebace na neposrednu komunikaciju sa klijentima. Omogući će vam da se bez straha upustite u ovakav vid promocije, tako što će veliki deo posla koji se tiče marketinga obavljati umesto vas. Tako ćete imati više vremena da obratite pažnju na neku od sfera samog poslovanja.

akt online - najbolji zaveznik za viber marketing
Akt online - najbolji zaveznik za Viber marketing

Kompanija Akt.online

Akt.online je licencirani telekomunikacijski operater u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i Severnoj Makedoniji. Njihovo dugogodišnje iskustvo u uslugama koje pružaju svrstavaju ih u lidere svoh posla.

Poželeće dobrodošlicu i pružiće najbolju usluge svima žele da postanu njihovi partneri. A glavna težnja im je spajanje regiona u kojem posluju sa ostatkom sveta.

Njihovo angažovanje za vaš posao pozitivno će uticati na sve vaše buduće poslove, budući da su uvek perfektni u svom radu. Promotivni tekstovi koji će vašim i njihovim zajedničkim snagama biti sastavljeni dopreće do svih zainteresovanih pojedinaca. 

akt online
Akt online - najbolji zaveznik za Viber marketing

Kako će Viber pomoći vašem poslovanju

Viber pruža mogućnosti slanja promotivnih poruka svim pojedncima koji koriste ovu platformu. Pomoću njega možete predstaviti svoj proizvod, deliti sve bitne infomarmacije o proizvodu ili vama kao kompaniji uopšte, ali takođe uokviru Viber poruka možete deliti sve bitne linkove.

Promotivne poruke mogu biti dužine do 1000 karaktera, to pruža daleko veće mogućnosti da se izrazite nego kao što je slučaj sa klasičnim SMS porukama.

Jasna poruka sa ubačenim slikama i korisnim linkovima u velikom broju slučajeva biće dopadljiva vašoj ciljanoj publici i velika je verovatnoća da istražiti sve proizvode i usluge koje nudite.

Pri slanju poruke možete odabrati način putem kojeg ćete komunicirati sa potencijalnim korisnicima. U zavisnosti od posla kojima se bavite možete odabrati:

  • Jednosmerna poruka- na nju potencijalni klijenti ne mogu odgovarati. Najčešće se jednosmerne poruke šalju u onim slučajevima kada dajete osnovne informacije o vašem biznisu, kao što su na primer linkovi koji vode do zvaničnih sajtova ili do profila na društvenim mrežama.
  • Dvosmerna poruka- omogućava potencijalnim klijentima da uđu u dijalog sa vama. Najčešće oni koji su spremni da budu neporedni u svom poslovanju pružiće mogućnost potencijalnim potrošačima da im pišu i upitaju oko bilo čega što ih zanima uokviru vašeg biznisa.

Kako bi vaša marketing kampanja osvojila veliki broj vernih klijenta morate svu snagu uložiti u kreiranje i slanje promotivnih poruka. Najbolje je u svom timu imati osobu koja se bavi marketingom i koja će znati kako i kada preuzeti sve bitne korake koji se tiču daljih faza razvoja.

Od agencija koje postoje na tržištu treba odabrati onu najbolju koja će vam sigurno dati pozitivne rezultate.

Kompanija Akt.online je jedna od najprofesionalnijih, uz njeno efektno delovanje sigurno ćete ostvariri najbolje rezulatate. Takođe učiniće sve da interakcija sa vašim potencijalnim korisnicima dovedu do najvišeg poslovnog nivoa.

Preporuka

Možda vas zanima