back to top

Android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj telefon

Postoje milijuni aplikacija u Trgovini Play koje variraju od zaraznih igrica, preko osnovnih alata za produktivnost, do sjajnih načina da prilagodite svoj telefon.

Još bolje, postoje android aplikacije koje će potpuno promijeniti način na koji koristite svoj telefon. Neki poboljšavaju korisničko sučelje, drugi automatiziraju uobičajene zadatke, a neki preuzimaju popularne značajke operativnog sustava i čine ih još boljim.

Pogledajmo neke od najčudesnijih aplikacija za Android.

Android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj telefon

Lynket preglednik

Društvene mreže izvrsni su za pronalaženje zanimljivih članaka na internetu, ali nije uvijek zgodno odmah ih pročitati. Ponekad je bolje staviti nekoliko članaka na čekanje i vratiti im se kasnije.

To je ono što možete učiniti s preglednikom Lynket. Otvara web stranice u pozadini. Možete mu pristupiti kad god želite dodirivanjem plutajućih mjehurića na ekranu.

Jednostavno je, ali tako korisno. Aplikacija radi s vašim postojećim zadanim preglednikom i također može ubrzati pregledavanje automatskim učitavanjem AMP verzija veza koje kliknete.

Preuzmite Lynket preglednik

android aplikacije
Najbolje android aplikacije

Popup Widget 3

Najbolji Android widgeti su zaista korisni, ali ako ih koristite previše, brzo će vam zatrpati početne zaslone i usporiti vaš telefon. Popup Widget 3 preispituje način na koji rade.

Pretvara sve vaše odabrane widgete u 1×1 ikone na vašem početnom zaslonu. Kad ga dodirnete, otvorit će se tako da možete vidjeti što je unutra.

Aplikacija vam pruža praktičnost i brzinu widgeta – ne morate pokrenuti cijelu aplikaciju samo da biste vidjeli svoje najnovije tweetove ili provjerili vremensku prognozu – bez postignutih rezultata.

Preuzmite Popup Widget 3

Notepin

Notepin čini nešto toliko očito da ćete se zapitati zašto već nije dio Androida. Jednostavno rečeno, omogućuje vam stvaranje bilješki i zatim ih prikvačite na oglasnu ploču kao podsjetnike.

Iako aplikacija nije previše složena, svoje bilješke možete sortirati prema prioritetu ili nedavno dodanim, a također su usklađene bojama, što izgleda sjajno. Nakon što ih prikvačite, vaše će bilješke biti vidljive na ploči s obavijestima dok ih ne otkvačite.

Iako Notepin ne radi ništa revolucionarno, definitivno je jedna od najčudesnijih aplikacija za korisnike Androida koji cijene produktivnost i organizaciju.

Preuzmite Notepin

MacroDroid

Uklonite dosadu iz uobičajenih zadataka koje obavljate svaki dan pretvarajući ih u makronaredbe, niz naredbi koje se izvršavaju automatski. MacroDroid sličan je popularnoj Android aplikaciji za automatizaciju Tasker.

Aplikaciju trebate konfigurirati sa samo dvije postavke – radnjom koju će pokrenuti okidač. Dakle, uključivanje slušalica može biti okidač, a odgovarajuće radnje mogu biti automatsko pokretanje aplikacije Spotify i podešavanje razine glasnoće.

Možete dodati izborna ograničenja za fino podešavanje uvjeta pod kojima se vaša makronaredba može izvoditi. To aplikaciji daje još veću moć, a vaše makronaredbe mogu biti jednostavne ili složene koliko god želite.

Preuzmite MacroDroid

android aplikacije
Instalirajte MacroDroid.

IFTTT

Dok je MacroDroid savršen za automatizaciju na uređaju, IFTTT čini isto za web usluge. Službena aplikacija IFTTT omogućuje vam stvaranje apleta koji povezuju dvije internetske usluge ili uređaja, s vašim Android telefonom kao središnjim čvorištem.

Mogućnosti su gotovo beskrajne. IFTTT možete koristiti za kontrolu svojih pametnih uređaja, automatsko tweetanje, primanje SMS obavijesti o obavezama u Google kalendaru ili primanje obavijesti o padu cijena za proizvode koje želite kupiti.

Preuzmite IFTTT

Full Screen Gestures

Novije verzije Androida imaju prilično dobre kontrole gestama, ali čak i one mogu biti prilično ograničene. Full Screen Gestures to popravljaju.

Omogućuje rad gesti bilo gdje duž lijevog, desnog i donjeg ruba zaslona. Također vam omogućuje da dodijelite dvije funkcije svakom rubu – jednu za kratko prevlačenje i jednu za dugo prevlačenje.

Ove dodatne opcije omogućuju vam kontrolu glasnoće, pokretanje Google Assistant, uključivanje svjetiljke i više.

Preuzmite Full Screen Gestures

MightyText

Dok vam WhatsApp Web omogućuje slanje WhatsApp poruka putem vašeg računala, ako više volite SMS, MightyText postaje bitna aplikacija.

Sinkronizira se s vašim PC, Mac ili Linux računalom i daje vam potpuni pristup vašim SMS porukama na većem ekranu. Možete čitati, odgovarati ili stvarati nove poruke, kao i pregledavati obavijesti iz svih drugih aplikacija. Možete čak i telefonirati, tako da više nećete morati podizati slušalicu.

Preuzmite MightyText

android aplikacije
Android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj telefon

Universal Copy

Uz Universal Copy možete kopirati i zalijepiti gotovo sve iz bilo koje aplikacije, pa čak i kopirati tekst sa slike. Besprijekorno se integrira sa sustavom.

Sve što trebate učiniti je dati aplikaciji relevantna dopuštenja, a sljedeći put kada želite kopirati tekst, samo pokrenite aplikaciju koristeći vezu na traci s obavijestima, a zatim dugo pritisnite kopiraj ili aktivirajte način skeniranja kako biste pronašli tekst na slici.

Preuzmite Universal Copy.

Sesame

Sesame može pretraživati ​​u gotovo svim vašim drugim aplikacijama, prikazujući poruke sa Slacka ili popise za reprodukciju u Spotifyju izravno s vašeg početnog zaslona.

Također stvara prečace do određenih funkcija unutar tih programa. Bilo da želite prenijeti svoju dnevnu rutu do posla ili brzo provjeriti rezultate uživo u svojoj omiljenoj sportskoj aplikaciji, to možete učiniti samo jednim dodirom.

Preuzmite Sesame

Nova Launcher

Malen je, brz, stabilan i beskrajno prilagodljiv. Zadane postavke su savršene, ali također dolazi s dodatnim značajkama za koje možda niste znali – od podrške za paket ikona do mogućnosti promjene veličine bilo kojeg widgeta.

Ali ugrađene kontrole gestama pobjeđuju ih sve. Omogućuju vam dodjeljivanje funkcija – od aktiviranja postavki do navigacije sučeljem do pokretanja aplikacija. Ako ste iskusan korisnik, Nova će iz temelja promijeniti način na koji komunicirate sa svojim uređajem.

Preuzmite Nova Launcher

Super Status Bar – Customize

Android je uvijek bio vrlo prilagodljiv, ali jedno područje koje većina ljudi zanemaruje je statusna traka. Ova aplikacija to konačno mijenja. Uz Super statusnu traku možete prilagoditi svjetlinu zaslona ili razinu glasnoće povlačenjem prstom po vrhu zaslona.

Možete postaviti oznaku za pregled dolaznih poruka i obavijesti. A možete konfigurirati mnoge druge kontrole gestama, nadzirati trajanje baterije ili promijeniti izgled i dojam cijelog područja.

Preuzmite Super Status Bar – Customize

ekako.info

PREPORUKA

Možda vas zanima