back to top

Certifikat Hubspot – za buduće stručnjake inbound marketinga

Ako želite saznati kada je Internet marketing (jedna od najunosnijih vještina koje možete steći kroz samoobrazovanje), onda je Akademija Hubspot mjesto koje ne smijete propustiti. Imate priliku dobiti vrijedna znanja potpuno besplatno od najboljih stručnjaka na tom polju. Nakon što usvojite znanje, dobit ćete certifikat koji potvrđuje vaše vještine u ovom području, a sve to je besplatno.

Zato nema izgovora da ne odvojite malo vremena i zasučete rukave.

Zašto je Hubspot certifikat posebno vrijedan?

Hubspot je jedan od najistaknutijih brendova u digitalnom svijetu. Njihov blog, newsletter i istraživanja su adresa za stručnjake iz područja internet marketinga iz cijelog svijeta. Oni su pouzdan izvor informacija i vodeće tijelo u svojoj branši, predviđajući trendove i dijeleći korisne savjete.

Poznati su po terminu Ulazni marketing, koji obuhvata nove vrste marketinga omogućene dolaskom interneta, za razliku od tradicionalnog marketinga.

Dok je tradicionalni marketing uključivao agresivne marketinške taktike, inbound marketing je suptilan, efikasan i fokusiran na potencijalne klijente. I daje rezultate.

Što možete naučiti u Hubspot akademiji?

Putem S Hubspot certifikatom možete proći kroz sve relevantne teme vezane uz internet marketing. Ovo znanje je korisno kako za promociju vlastitog poslovanja, tako i za specijalizaciju u radu s klijentima.

hubspot

Tečaj obuhvata 12 područja i preko 4 sata video materijala. Možete odabrati tempo učenja prema vlastitim preferencijama.

Iako Hubspot certifikat postoji već nekoliko godina, sadržaj tečaja se redovito ažurira s najnovijim informacijama. Ovo nije područje s fiksnim pravilima, pa je znanje uvijek prilagođeno trenutnim trendovima. Držite se informiranim putem Hubspot bloga ili newslettera kako biste bili u tijeku s novostima iz industrije. Hubspot certifikat ima rok valjanosti, nakon čega se može obnoviti novim ispitom.

Tečaj se sastoji od 12 područja i obuhvaća sve aspekte Inbound marketinga, od kreiranja landing stranica i popisa za slanje e-pošte, do slanja segmentiranih e-poruka, izrade web formi i analize rezultata, od održavanja profila na društvenim mrežama u poslovne svrhe do razvoja kompleksnih marketinških strategija.

Ovaj tečaj je idealan za one koji žele postati stručnjaci za digitalni marketing, ali i za male poduzetnike koji žele sami voditi svoju online prisutnost i marketinške strategije.

Zaista vrijedan certifikat priznat u cijelom svijetu

Uz osnove inbound marketinga, tečaj nudi napredno znanje. Nije samo formalnost ili bedž na LinkedIn profilu, već zahtijeva stvarno usvajanje znanja. I nije li učenje svrha?

Pri polaganju certifikacijskog testa imate 75 minuta za odgovor na 60 pitanja. Ako ne prođete iz prvog pokušaja, imate još dvije prilike, a nakon toga 30 dana čekanja. To je dovoljno vremena za dodatno učenje. I učenje.

Nakon tečaja, slijedi praktikum: dokaz vaših rezultata u marketinškim aktivnostima. Izazovno za one koji samostalno vode marketinške aktivnosti, ali prilika za primjenu novih znanja. Ako ste dio tima, možete prijaviti rezultate vaše tvrtke.

U konačnici, ovo je zanimljiva edukativna avantura koja ne zahtijeva više od nekoliko dana ili tjedana uloženih u učenje.

Silazi dolje

Poznati su po terminu Ulazni marketing, koji obuhvata nove vrste marketinga omogućene dolaskom interneta, za razliku od tradicionalnog marketinga.

Tečaj se sastoji od 12 područja i obuhvaća sve aspekte Inbound marketinga, od kreiranja landing stranica i mailing lista, do slanja segmentiranih mailova, kreiranja formi na stranici i analize postignutih rezultata, do održavanja profila na društvenim mrežama u poslovne svrhe i razvoj složenijih marketinških strategija.


Izvor: ( samoobrazovanje.rs / eBit.hr )

Možda vas zanima