back to top

Empatična prodaja: Intervju sa Petrom Lazarovim o razvoju ove vještine

Prodaja je vrlo važan i konkretan proces, a loša prodaja je često razlog neuspjeha projekata zbog nedovoljnog poznavanja i kontrole ovog procesa. Napisali smo nekoliko članaka na ovu temu, a sada vam predstavljamo moderan i aktuelan pristup prodaji koji se naziva “empatična prodaja”.

Hvala Jaklini Gerasimovskoj koja nam je pomogla pripremiti pitanja za intervju s Petrom Lazarovim (stručnjakom za prodaju) i istaknuti bitne podatke o ovoj vještini. Nadamo se da će vas naša priča uvjeriti da uložite svoje vrijeme i pažnju u seminar koji najavljujemo ovim tekstom.

Intervju s Petrom Lazarovim počinje sada!

O čemu govori trening empatijske prodaje? Zašto se kaže da je ovo nova mogućnost prodaje?

Trening EMPATIČNE PRODAJE promovira se kao novi pristup u prodaji, odnosno kao nova verzija prodajnog DNK (verzija 2.0). Prodaja je egzaktna znanost koja se može izraziti brojevima. Međutim, prodaja nije samo u brojevima i tehnikama, već se temelji na emocijama i emotivnoj strukturi pojedinca. Empatična prodaja je ukupnost prodaje koja se temelji na emocijama i teoriji.

Zašto ste organizirali trening empatijske prodaje?

Trening je organiziran s ciljem podijeliti iskustvo i motivirati sudionike na promjenu. Očekujemo da će sudionici nakon treninga poboljšati rezultate rada kroz primjenu stečenog znanja.

Za koje sektore i industrije je obuka namijenjena?

Obuka je namijenjena svima koji se bave prodajom ili smatraju da im prodajne vještine mogu pomoći u poslu. Dosadašnje iskustvo pokazuje da su sudionici iz različitih sektora i industrija.

Tko je Petar Lazarov?

Petar Lazarov je marketinški savjetnik s dugogodišnjim iskustvom u razvoju brendova i poslovanju. Predaje trećoj generaciji polaznika kroz praktičan pristup i jedinstvene stavove.

Kako se prijaviti za trening?

Zainteresirani se mogu prijaviti putem telefona u FINESA Edukativnom centru ili online na web stranici Finesse. Trening će se održati u Poslovnom centru Sava u Beogradu.

Pozivamo Vas da se prijavite i uživate u korisnom i zabavnom provodu!

Izvor: ( samoobrazovanje.rs / eBit.hr )

Možda vas zanima