back to top

Filteri za lice – 10 najboljih aplikacija

Filteri za lice pomoći će vam da uslikate odličnu fotografiju

Kada je u pitanju snimanje selfija, svi žele da bude najbolji mogući. To posebno vrijedi kada svoju fotografiju planirate objaviti na Instagramu. Međutim, samo dobar fotoaparat često nije dovoljan da biste dobili savršene snimke.

Srećom, postoje aplikacije i filteri za lice koji vam pomažu poboljšati svoje slike i učiniti da izgledate besprijekorno čak i u lošim danima. Trikovi za poziranje također pomoći će vam da uslikate savršenu fotografiju.

Filteri za lice za savršen selfie

Facetune2

Niste zadovoljni svojim nedavnim selfijem? Uz Facetune2 možete popraviti bilo koju sliku. Ova aplikacija za uređivanje selfieja sadrži mnoštvo besplatnih filtara ljepote i boja te alate jednostavne za korištenje koji vam omogućuju da poboljšate crte lica.

To uključuje oblikovanje čeljusti, promjenu boje kose, povećanje očiju, promjenu obrva i tako dalje.

Sve to čini da izgledate bolje u tren oka. Aplikacija također dolazi s nekim naprednim alatima za uređivanje koji mijenjaju izvore svjetla u vašem selfiju, što ga čini jednom od najboljih aplikacija za filtriranje selfija.

Facetune2 za iOS | Android

filteri za lice
FaceTune je najpopularnija aplikacija za filtere.

Snapchat

Dok vam Snapchat omogućuje razgovor s prijateljima i dijeljenje priča, većina ljudi ga koristi za snimanje selfija. Ova je aplikacija postala toliko popularna zbog svojih jedinstvenih leća i efekata filtra za lice da se redovito mijenjaju.

Želite nešto jedinstveno? Možete izraditi vlastite filtre za lice u Snapchatu podešavanjem različitih postavki. Aplikacija također omogućuje korištenje drugih filtara koje su izradili drugi korisnici.

Osim filtera lica, Snapchat također ima preklapanja teksta, Bitmoji i World Lenses koje možete dodati kao završne detalje svojoj fotografiji.

Snapchat za iOS | Android

Retrica

Retrica je aplikacija iz snova za ljude koji se ne mogu zasititi dobrog starog fotoaparata. Aplikacija nudi više od 193 jedinstvena filtera i efekata koje možete pregledati prije snimanja. Uz jednostavne alate lake za korištenje, svojim selfiejima možete dodati zrnatost, zamućenje, vinjetu, omjer širine i visine slike i druge retro elemente.

Teško vam je odabrati koji selfie objaviti? Kombinirajte te snimke i pretvorite ih u kolaž s Retricom.

Retorika za iOS | Android

AirBrush

Recite zbogom svojim nesavršenostima uz ovu aplikaciju za filtriranje lica. AirBrush ima sve što vam je potrebno da jednim klikom izgledate besprijekorno. Ova aplikacija ima alate za uređivanje u stvarnom vremenu koji vam omogućuju da poboljšate značajke prije snimanja fotografije.

Sadrži sredstvo za uklanjanje mrlja, izbjeljivanje zubi, posvjetljivanje očiju, mršavljenje i više. AirBrush također ima neke filtere za šminku koji ispravljaju boju i izgledaju prirodno.

AirBrush za iOS | Android

Cymera

Ako tražite aplikaciju za filtriranje lica s prekrasnim izbornikom, pogledajte Cymera. Ova aplikacija ima sve potrebne alate za stvaranje savršenog izgleda. Uz filtre kamere za uljepšavanje u stvarnom vremenu, vidjet ćete svoje besprijekorno lice prije nego što kliknete gumb.

Postoje efekti zaglađivanja kože, opcije brisanja ispod očiju, naljepnice koje možete dodati svojoj kosi i šminki te filtri za uljepšavanje koji transformiraju vaše golo lice. Povrh toga, također možete isprobati jedinstvene objektive fotoaparata kako biste poboljšali svoj snimak.

Cymera za iOS | Android

filteri za lice
Instalirajte Cymeru.

VSCO

VSCO je jedna od najpopularnijih aplikacija za uređivanje fotografija na iOS-u i Androidu. Ova aplikacija nudi skup zadivljujućih filtara koji podižu vaše selfije na sasvim drugu razinu.

Postoji 10 besplatnih unaprijed postavljenih postavki koje možete prilagoditi jednostavnim klizačem, ali možete kupiti više od 200 filtara. Jednostavni alati za uređivanje omogućuju vam prilagodbu i igranje s bojama, svjetlinom, ekspozicijom, oštrinom, temperaturom i više.

VSCO za iOS | Android

SelfieCity

SelfieCity ima neke cool značajke koje ga razlikuju od uobičajenih aplikacija za filtriranje lica. Nazvani po različitim gradovima, filtri u ovoj aplikaciji odražavaju ljepotu i karakter koje svako mjesto nudi.

Tu je i značajka uljepšavanja u stvarnom vremenu koja vam omogućuje sređivanje lica i zatezanje kože.

Također ima live AR efekte, naljepnice i selfie kolaže. Novo ažuriranje donosi tri nove značajke fotoaparata: Smart Reshape, Polaroid i Fisheye Lens.

SelfieCity za iOS | Android

A Color Story

S više od 400 filtara koje su osmislili vrhunski fotografi, A Color Story donijet će vam svježi selfie s dominantnim bojama. Aplikacija sadrži više od 20 naprednih alata za uređivanje.

Također ima više od 120 pokretnih efekata koji će učiniti vaš selfie očaravajućim. Imate slobodu prilagođavanja i igranja s bojama kako biste stvorili jedinstveni filter. A ako ste zadovoljni svojim remek-djelom, možete spremiti prilagođene filtre iz svojih izmjena.

A Color Story za iOS | Android

filteri za lice
Najbolji filteri za lice

Perfect365

Napokon možete snimiti besprijekorne selfije koji će privući više Instagram pratitelja čak i kad niste našminkani. Perfect365 ima više od 200 unaprijed postavljenih postavki koje će transformirati vaše lice samo jednim dodirom.

Također možete prilagoditi svoj izgled i pokazati svoj stil s 20 alata za šminkanje i uljepšavanje. Počastite se virtualnim ružem za usne, olovkama, sjenilima, maskarom i još mnogo toga. Aplikacija vam također omogućuje da poboljšate i oblikujete svoje crte lica kako biste dobili savršen izgled.

Jeste li umorni od svoje boje kose? Perfect365 Vam nudi mogućnost promjene frizure i boje kose.

Perfect365 za iOS | Android

YouCam Perfect

Kada želite savršene selfije, YouCam Perfect će vam pomoći da ih ostvarite. Aplikacija vam omogućuje snimanje fotografija, a zatim značajka automatskog uljepšavanja poboljšava vaš izgled. To je jedna od najboljih aplikacija za filtriranje.

YouCam Perfect samo jednim dodirom maskira mrlje i bore, zaglađuje kožu, izbjeljuje zube i preoblikuje lice. Također ima mogućnost povećanja očiju i uklanjanja podočnjaka. Osim toga, postoji mnoštvo filtera kamere, fotoefekata, naljepnica i okvira koji vaš selfie pretvaraju u remek-djelo.

YouCam Savršen za iOS | Android.

ekako.info

PREPORUKA

Možda vas zanima