eBit.hr – O nama

ebit hr digitalni marketing i online zarada
eBit.hr – O nama

ebit

eBit.hr je media magazin posvećen digitalnom marketingu, online zaradi i svemu vezanom za moderno poslovanje.

Svjedoci smo munjevitog razvoja online poslovanja u cijelome svijetu kojeg je znatno ubrzala korona kriza. Danas i najmanji biznis mora da ima kvalitetan web sajt, komunikaciju sa kupcima i neki oblik online prodaje.

Digitalna transformacija je omogućila svima da zarade dodatni novac putem interneta ili da postanu poduzetnici preko noći. No, nije sve tako jednostavno kako se ponekad čini. Za svaki biznis potrebno je znanje, strpljenje i predan (pametan rad). Na portalu eBit.hr pišemo upravo o tim temama.

Naravno, cilj nam je stvoriti online zajednicu modrnih poduzetnika pa nismo sve sveli na posao. Pratimo tehnologiju, zanimljivosti i neobične informacije koje vas mogu zanimati.

Otvoreni smo za sve oblike suradnje, ako želite da pišete za nas javite nam se. No prije toga, molimo vas da pročitate uredničke preporuke koje je potrebno ispuniti da vaš članak bude objavljen na eBit.hr biznis portalu.

kako prodavati u doba krize ebit
eBit.hr – O nama

Online magazin eBit.hr je dio TNT Grupacije. Sajt vode i uređuju suradnici digitalne agencije Info Arena Zagreb.

Marketing ↗

Marketing je najbolja investiicja u vaše poslovanje. Iako ga neki posmatraju kao trošak, marketing je najsigurniji način ulaganja na svijetu.

Finansije ↗

Razviti posao i zaraditi novac cilj je svakog poduzetnika. Kako to uraditi na što jednostavniji način koristeći moderne metode poslovanja saznajte ovdje.

Internet ↗

Internet je povezao svijet na nejvjerojatnoj razini. Danas možete da imate čitav tim uposlenika koje nikada niste vidjeli. Pratite najnovije net trendove.

Kontakti: info@ebit.hr Oglašavanje: marketing@tnt.ba

OGLAŠAVANJE:

Melisa Čančar Karahodža
direktorica prodaje
marketing@tnt.ba
+387 62 553 222

UREDNIŠTVO↗

Alem Sinanović
urednik digitalnih medija
info@ebit.hr / info@tnt.ba
+387 62 554 222

As seen on

o nama su pisali