back to top

22 brze web igrice za online igranje kad vam je dosadno

Ako vam je dosadno ili imate višak vremena, možda dok ste na poslu ili u razredu, online igre za igranje savršen su način da se zabavite. Kako bismo vam olakšali dosadu, sastavili smo popis najboljih brzih web igara koje možete igrati online.

22 brze web igrice za online igranje kad vam je dosadno

Ove zarazne igre su male i ne zahtijevaju nikakvu obvezu ili registraciju. Iako su toliko zabavni da nećete htjeti prestati, dovoljno su lagani da se u trenutku možete prebaciti na nešto drugo ako je potrebno.

 1. QWOP je legendarna web igra. Cilj je jednostavan: uspješno istrčati 100 metara. Međutim, to je sve samo ne jednostavno, jer morate ručno kontrolirati bedra i listove trkača. Nemojte se iznenaditi ako vam treba neko vrijeme da siđete sa startne linije, ali barem ćete se dobro nasmijati igrajući je.
 2. Zapletanje je savršena igra za igrati kada ste pod stresom, čak i ako ne volite puzzle igre. Cilj je stvoriti najdužu stazu kroz nasumično generirane pločice koje okrenete i postavite. Tu je i umirujuća pozadinska glazba.
 3. Gridland je utakmica-3 igra s pomakom. Ima dvije faze: dnevnu (gdje se povezujete i skupljate resurse za izgradnju svog sela) i noćnu (gdje se borite protiv napadačkih čudovišta). Vrijeme prolazi samo kada se pomaknete, stoga se potiče pametno planiranje. Izuzetno je pametna, ali što je još važnije, vrlo je zabavna.
 4. Klikač za kolačiće Koncept Cookie Clickera je toliko jednostavan da ga stvarno možete razumjeti tek kada počnete igrati. Konačni cilj je proizvesti što više kolačića. To činite klikom na kolačić. To je to. Zatim možete razmijeniti kolačiće u trgovini kako biste kupili pojačanja za automatizaciju zadataka, poput ojačanog kursora ili bake.
 5. Trojke je popularna mobilna igra koja je pretvorena u web igru. Pomičete niz pločica na mreži četiri puta četiri da biste ih kombinirali u višestruke od tri. Cilj je postići najveći rezultat spajanjem i postizanjem rijetkih pločica. Iako se čini jednostavnim u konceptu, zadovoljavajuće je teško održavati igre dulje od nekoliko minuta dok ne ponestane poteza.
 6. Wiki igra je riznica zanimljivih informacija. Wiki igra koristi besplatnu online enciklopediju izazivajući vas da putujete s jedne stranice Wikipedije na drugu koristeći veze na stranici. Također vas vremenski ograničava na temelju toga koliko je izazov lak.

  Na primjer, prebacivanje s početne stranice “Pacific War” na završnu stranicu “Sea” je relativno jednostavno. S druge strane, prijelaz s “Electric Chair” na “HTML” malo je kompliciraniji.

 7. Line Rider stigao 2006. i postao senzacija; čak je završio i na Nintendo DS i Wii konzolama. Međutim, ne trebaju vam te konzole jer ih možete igrati izravno u svom pregledniku. Pokazivačem crtajte linije po kojima figurica vozi. Budite kreativni crtajući petlje, rampe i lude skokove.
 8. Pac Man Kao jedna od najprepoznatljivijih igara ikada napravljenih, Pac-Man gotovo da i ne treba predstavljati. Ovaj arkadni klasik dostupan je besplatno za igranje u vašem pregledniku. Kontroliraj malog žutog žderača, pojedi sve točkice i izbjegavaj dosadne duhove.
 9. Brzo, crtaj! to nije samo igra, već i način treniranja neuronske mreže. Predstavlja vam riječ, a zatim vam daje kratko vrijeme da je nacrtate. Dok crtate, sustav na temelju strojnog učenja pokušava pogoditi o čemu se radi. Vaš crtež se koristi kao pomoć pri osposobljavanju stroja u budućnosti.
 10. Žabac je klasična arkadna igra iz 1980-ih. Bilo je mnogo nastavaka i klonova tijekom godina, ali original još uvijek ima mnogo šarma. Ova web igra je rekreacija originala. Ako nikada niste igrali Frogger, morate to ispraviti.
 11. Cijevi u boji postoji mnogo razina koje će vas mnogo puta zabaviti. U igrici morate uskladiti boje povlačeći linije između njih. Također morate pokriti cijelu ploču. Jedini problem je ako se linije preklapaju, potez postaje nevažeći. Jednostavno, ali izaziva ovisnost.
 12. Slime Odbojka je stara mrežna igra, ali se održala tijekom vremena. Možete igrati protiv računala ili svojih prijatelja. Vi kontrolirate malu lopticu – ili sluz – dok je udarate naprijed-natrag po mreži. Ako lopta dodirne tlo s vaše strane, bod ide protivniku. Serija slime proširila se i na druge sportove, ali odbojka je i dalje najbolja.
 13. Wordle je besplatna dnevna igra pogađanja riječi koja vas izaziva da pogodite riječ od pet slova u šest pokušaja. Kao što pogađate, pločice mijenjaju boje kako bi pokazale koliko ste blizu točne riječi. Nova riječ dostupna je u ponoć pa se možete vratiti i zabaviti.
 14. Helikopter U igri Helicopter koristite miša za upravljanje helikopterom i izbjegavanje nadolazećih prepreka. Kliknite za podizanje helikoptera, zaustavite se za spuštanje. Ovo je beskrajna igra koja se ubrzava i postaje frenetična. Budući da prati vaš najbolji rezultat, dat će vam onaj zarazni osjećaj “još samo jedan potez” dok pokušavate pobijediti sami sebe.
 15. Mračna soba je jedna od najpoznatijih kliker igara jer se neobično razlikuje od žanra. Obogaćen je elementima igranja uloga i narativnim elementima koji doživljaj podižu na višu razinu. Počinje sporo, ali nastavi.
 16. Skuša medijska riba Ako volite čudno i otkačeno, Mackerelmedia Fish je za vas. To je interaktivno iskustvo koje vas vodi kroz izmišljenu retro mrežu. Cilj igre? Pa, to je nešto što ćete sami saznati. Smiješan je i prekrasno animiran, i što manje znate o njemu prije nego što uđete, to bolje.
 17. Vijugav U Sinuousu, vi ste vaš miš. Izbjegnite beskrajnu kišu crvenih točaka, dotaknite zelene točkice za neosjetljivost i vidite koliko dugo možete izdržati. Igra se može igrati više puta i odlična je za petominutne “pauze”.
 18. Slither.io je zabavna i šarena mrežna igra u kojoj upravljate zmijom na neonskom krajoliku, klizeći u svjetleće kugle kako biste povećali svoju duljinu. Poteškoća je u tome što igrate protiv drugih, neki od njih su viši od vas. Mogu vas obuhvatiti i postati duži. Naravno, isto možete učiniti i s manjim zmijama. Pogledajte koliko možete rasti.
 19. Toranj knjiga Cilj igre Books Tower je staviti što više knjiga bez da toranj padne. Svaka nova knjiga klizi s lijeva na desno i trebate kliknuti kada želite da padne. Savršeno tempirajte te klikove da poredaju knjige; inače će sve propasti.
 20. Slagalice jedna je od najboljih web stranica za besplatne puzzle igre. Dom je tisućama besplatnih online slagalica, iz kategorija kao što su životinje, priroda i razne poteškoće, od 50 do 150 komada svaka. Možda neće biti tako zadovoljavajuće kao rješavanje prave slagalice, ali je svejedno zabavan način da provedete 15 minuta.
 21. Veze je igra veličine zalogaja koja će vam pomoći da probudite svoj mozak. Vaš zadatak je povezati riječi koje imaju nešto zajedničko, stvarajući četiri skupine; postoji samo jedno rješenje, stoga budite oprezni s riječima koje mogu pripadati više od jedne kategorije. Poput Wordlea, Connections vam svaki dan daje novi izazov.
 22. Wonderputt je šik igra mini golfa u kojoj se teren transformira na lude i inventivne načine nakon svake rupe. Neka vas opuštajuća glazba ne zavara; ova igra postaje komplicirana.

Nastavak, Wonderputt Forever, još je bolji. Ako ste pretplatnik na Netflix, besplatno je igrati na mobitelu i jedna je od najboljih Netflixovih igara.

Mnoge od ovih igara koje možete igrati kada vam je dosadno na računalu dostupne su i na vašem mobilnom telefonu kao posebne aplikacije. Mali trenuci zabave uvijek su udaljeni samo nekoliko dodira.

ekako.info

Možda vas zanima