back to top

Kako odabrati pravi dječji krevetić od prvog dana?

Od prvog dana, a potom i od prvih koraka, vrlo je važno mališanima pružiti svu potrebnu pažnju, nježnost i maženje uz inovativnu opremu za bebe, koja je na domaćem tržištu dostupna u bogatom asortimanu i po odličnim cijenama. cijene. Velik je broj elemenata o čijoj kupnji se razmišlja tijekom trudnoće, neposredno prije odlaska u rodilište, te naravno nakon poroda i dolaska bebe. Nešto što je potrebno svima, bez obzira na kvadraturu dječje sobe i raspoloživi budžet, je krevetić.

U ponudi je veliki broj tipova i modela dječjih krevetića renomiranih svjetskih proizvođača, što ponudu obogaćuje kvalitetnim artiklima, a roditeljima daje mogućnost odabira najbolje opcije za svoje mališane, ali i vlastitu udobnost. Što se tiče kupnje, pri razmatranju koji je dječji krevetić adekvatan, najvažnija bi trebala biti kvaliteta, ali i izvedba za svakodnevnu upotrebu, koja će osigurati maksimalan stupanj udobnosti, udobnosti i mirnog sna bebe, sve do prijenosa u njegov krevetić.

Drveni krevetić za djecu – klasik stvoren da pruži sigurnost i udobnost

Standard deCHiji krevetić koji je fantastičan izbor za svakodnevni život od prvog dana kada beba stigne u vaš dom, drvene je konstrukcije i čvrstog madraca. Najčešće se kupuje u standardnoj veličini od 120 x 60 centimetara, a zatim se ukrašava raznim ogradicama ili popularnim pletenicama. Današnje inovativne varijante imaju mogućnost dodavanja kotačića za lakše pokretanje i ljuljanje, kao i kompletan sustav za ljuljanje mališana.

Osim toga, stvaraju se varijante u kojima dječji krevetić ima i ladice ispod podloge s madracem, zatim prostor za presvlačenje bebe te police za odlaganje stvari. To znači da je krevetić za djecu puno više od mjesta gdje spavaju – mirno i ušuškano, danas je to i okruženje za presvlačenje, igru, zabavu i uvijek siguran boravak. Vrtuljak sa zvučnim i svjetlosnim efektima savršen je dodatak ovakvom krevetu koji mališanima pruža potpun ugođaj, a roditeljima lakšu svakodnevicu kada je beba na mirnom i sigurnom mjestu.

Prijenosni krevetić izvrstan je izbor za povremeno korištenje

Postoji veliki broj vrsta artikala koji uključuju dječji krevet, a jedna od popularnih varijanti u današnje vrijeme je prijenosni model. Riječ je o proizvodu koji je savršen izbor za siguran boravak mališana prilikom odlaska na izlet – zimovanje, ljetovanje ili općenito potrebe boravka na drugom mjestu. Kako se radi o jednostavnoj konstrukciji, rastavljanje i sastavljanje je učinkovito i jednostavno, kao i transport bez zauzimanja značajnog prostora u prtljažniku automobila.

Prijenosni dječji krevetići obično imaju 2 razine visine madraca, za dob do 6 mjeseci, kao i od 6 do 36 mjeseci starosti, odnosno pune 3 godine, s mrežom i standardnim dimenzijama madraca 120 x 60 centimetara. Što se tiče težine, primjeren je za djecu do 15 kilograma. Jednostavna manipulacija kvalitetnom konstrukcijom prijenosnog kreveta glavna je prednost povremenog korištenja i putovanja, a sjajno je i to što može predstavljati idealnu oazu za igru ​​djece u kasnijoj dobi.

Krevetni sustav s brojnim dodacima za bezbrižno odrastanje

Još jedan model u kojem se danas mogu vidjeti moderni dječji kreveti je sustav “5 u 1”, koji je postao posebno privlačan roditeljima. Naime, radi se o sustavu koji se sastoji od kružnog kreveta i madraca koji podsjećaju na kolijevku, a zatim kasnijom transformacijom u veću okolinu, mjesto za igru ​​i dječji krevet. Na taj način od prvog dana ovakav krevetić ne zauzima puno prostora, sastoji se od drvenih elemenata i estetski izgleda odlično, posebno u kombinaciji s baldahinom.

Kako beba raste i doseže dobi od 6 mjeseci, kružni krevetić se može pretvoriti u klasičnu varijantu s ovalnim, većim madracem. Nakon toga, daljnjim rastom mališana, krevetić postaje krevetić, a može se oblikovati u fotelju, stolicu i imati vrlo različite dizajne i funkcije, što ovisi o odabranom modelu. Ovo rješenje je u startu malo skuplje u odnosu na klasični drveni krevetić, ali pruža cijeli niz funkcija i postavki, prilagođavajući se raspoloživom prostoru i potrebama bebe i roditelja.

U današnje vrijeme nije uvijek tako jednostavno donijeti odluku koja je oprema za bebu prikladna, pogotovo kada je riječ o prvom novorođenčetu u obitelji. Prilikom odabira krevetića važno je obratiti pažnju na dimenzije, dizajn, kao i na nosive funkcije koje pruža roditeljima. Danas su dostupne mnoge opcije: od standardnih krevetića s drvenim stupovima u bijeloj ili boji drveta, prijenosnih varijanti za povremenu upotrebu, kao i sustava koji se pretvaraju u veće prostore i ugodan ambijent za ugodan boravak tijekom odrastanja mališana. . Svakako da je jedan od čimbenika pri kupnji cijena, no važno je u ovoj domeni voditi se prvenstveno potrebama i kvalitetom, s obzirom na to da se krevetić bira na dulje korištenje i bitno je da bude potpuno prikladan.


beleske.com

Možda vas zanima