back to top

Najbolji antivirusni programi za Windows 11

S rastom interneta i tehnološkog doba, sigurnost je postala sve veća briga. Popis štetnog zlonamjernog softvera stalno raste, a korisnici osobnih računala trebaju pouzdan antivirus sada više nego ikada.

Posljedično, može biti teško razlučiti koji su najbolji antivirusni programi iz širokog niza dostupnih opcija. U tu smo svrhu sastavili popis nekih od najboljih sigurnosnih softvera za Windows 11.

Najbolji antivirusni programi za Windows 11

Kaspersky Internet Security

Kaspersky je marka poznata po svom pouzdanom antivirusu. Nudi niz proizvoda s različitim razinama sigurnosti. Kaspersky Internet Security nadograđuje se na osnovni antivirusni program uvodeći dodatne korisne značajke.

Nadzire vaš sustav radeći na bazi podataka o virusima koja se svakodnevno ažurira. Također vas štiti dok surfate webom nadzirući vašu mrežnu aktivnost.

Shodno tome, Kaspersky Internet Security drži dosadni zlonamjerni softver na mreži izvan vašeg sustava zaustavljanjem svih ilegalnih preuzimanja u pozadini. Također vas upozorava kada se spremate posjetiti nesigurnu web stranicu i štiti vas od opasnosti što je moguće nenametljivije.

Kaspersky Internet Security ima i druge korisne značajke, kao što je sigurna interakcija s novcem koja osigurava sigurnost vaših bankovnih podataka kada kupujete na mreži. Također ima značajku zaštite privatnosti koja sprječava pristup vašim osobnim podacima i web kameri.

antivirusni programi
Najbolji antivirusni programi

Antivirus Avast

Avast je vrhunski pružatelj sigurnosnih usluga koji neke značajke svog antivirusnog programa čini besplatnim za korisnike. Avast se lako preuzima i instalira i pruža dobru zaštitu sustava i interneta.

Iako je besplatna verzija antivirusnog programa korisna, morat ćete platiti da biste dobili sve što Avast nudi. Značajke poput mogućnosti provjere nesigurnih web stranica i pokretanja sumnjivih aplikacija u sandboxu su zaključane.

Premium verzija također uključuje praktičnu značajku koja održava vaše programe ažurnima i premium virtualnu privatnu mrežu na kojoj možete sigurno pregledavati svoje omiljene web stranice.

McAfee Total Protection

McAfee Total Protection je testirana i pouzdana antivirusna i internetska sigurnosna platforma. Softver podiže sigurnost na višu razinu uvođenjem koncepta poznatog kao zaštitni rezultat. Zaštitni rezultat služi kao mjerilo za krajnjeg korisnika kako bi odredio koliko je njegova online prisutnost zaista sigurna.

Svoj rezultat zaštite možete povećati korištenjem sigurnosnih značajki McAfee Total Protection. Osim toga, osnovne značajke kao što su skeniranje vašeg WiFi-a u potrazi za prijetnjama, skeniranje vašeg sustava u potrazi za probojima, pa čak i instaliranje web-zaštite na vašem pregledniku, mogu povećati vaš rezultat zaštite. Ovaj vam rezultat daje jednostavan način da saznate koliko je siguran vaš sustav.

antivirusni programi
Antivirus program je neophodan na vašem računalu.

Norton 360

Norton 360 se prodaje kao obiteljski antivirusni program koji pomaže u upravljanju svim sigurnosnim aspektima vašeg tehnološkog života. Dolazi opremljen snažnim antivirusnim programom koji redovito skenira vaš sustav u potrazi za neželjenim zlonamjernim softverom.

Također uključuje značajku Anti-Spyware koja štiti vaše privatne podatke dok surfate internetom. Također ima ugrađen vatrozid koji sprječava neprovjereni softver da pristupi internetu.

Norton dolazi sa 7-dnevnom besplatnom probom za antivirus i neke druge osnovne značajke. Usluga pretplate malo je više na premium strani, ali povremeno Norton nudi razumne popuste.

Premium verzija uključuje značajku roditeljskog nadzora i vremena u školi koja pomaže roditeljima da prate što njihova djeca traže na internetu. Također pomaže kontrolirati koliko dugo provode na internetu.

Ako vas ovo zanima, besplatno probno razdoblje daje vam priliku da isprobate neke od značajki Nortona 360 i vidite isplati li se platiti.

antivirusni programi
Najbolji antivirusni programi za Windows 11

Panda Dome

Panda Dome nudi napredne sigurnosne alate koji mogu zaštititi privatne i poslovne sustave. Panda nudi svoju zaštitu na više platformi. Ovaj premium softver dolazi opremljen upraviteljem lozinki, softverom za čišćenje koji osigurava da vaš sustav nema zlonamjernog softvera i nepotrebnih datoteka.

Panda nudi besplatnu verziju svog antivirusa koji radi s minimalnim mogućnostima. Usluga vam također omogućuje pretplatu na mjesečnoj i godišnjoj osnovi.

Vrhunska verzija antivirusnog programa može skenirati vanjske uređaje nakon što su priključeni, pratiti vaše online kupnje kako bi vaši osjetljivi podaci ostali sigurni i nudi značajku roditeljskog nadzora.

ekako.info

PREPORUKA

Možda vas zanima